MAPA EVROPE OTKRIVA U KOJOJ ZEMLJI ŽIVE NAJLEPŠI I NAJZGODNIJI MOMCI: Za njih nema konkurencije, pravi su ŠMEKERI
Profimedia, Foto: Profimedia

saznajte

MAPA EVROPE OTKRIVA U KOJOJ ZEMLJI ŽIVE NAJLEPŠI I NAJZGODNIJI MOMCI: Za njih nema konkurencije, pravi su ŠMEKERI

Sjedinjene Američke Države su na drugom, a Švedska na trećem mestu. Rangiranje je napravljeno analizom hiljada objava na Redditu o privlačnim nacijama

Objavljeno:

U kojoj državi sveta žive najatraktivniji muškarci? Mapa Evrope objavljena na Tviteru grafički pokazuje mišljenje stanovnika različitih zemalja i gde po njima žive najlepši muškarci.

Kako su zemlje podeljene po bojama, vidljivo je da je na karti dominantna žuta boja koja označava Italiju, a muškarce iz ove zemlje smatraju najatraktivnijim najvećim delom Evrope.

Italijani su najatraktivniji za Špance, Francuze, Britance, stanovnike skandinavskih zemalja pa i za ljude iz zemalja okruženja - Srbiju, Hrvatsku i Crnu Goru uključujući i Bosnu i Hercegovinu.

Zanimljivo je da Italijani najatraktivnijim smatraju Šveđane, a među atraktivnijim su se na mapi našli i Grci, Brazilci i muškarci iz Španije.

Pored toga, interesantno je i da je prema prošlogodišnjem istraživanju Italija rangirana tek na osmom mestu najatraktivnijih nacija na svetu, dok su na prvom Indijci.

Sjedinjene Američke Države su na drugom, a Švedska na trećem mestu. Rangiranje je napravljeno analizom hiljada objava na Redditu o privlačnim nacijama. Analizirane su sve objave na Redditu u kojima se pominju različiti epiteti poput termina "atraktivna", "lepa", "zgodna". Potom je sastavljen rezultat koristeći broj objava, komentara i glasova.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/BlicŽena/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.